[#1] 1 Mb Amiga
Jestem na tym forum dopiero chwilke i chciałbym się odrazu spytać czy macie może wysłać 1 Mb pamięci do Amigi 500,ponieważ moja amiga posiada jedyne 512 i gry które chciałbym poznać bliżej mi nie wchodzą np.Bubble Boble które są uważam klasyką i każdy z nas powinien w nie zagrać.Wszystkich któży mają sprzedać lub byli by tak dobźi i podarować prosze pisać na forum i podawać swoje nr gadu-gadu lub innych komunikatorów.Dziekuje za uwage i życze miłego popołudnia

[#2] Re: 1 Mb Amiga

@Rohan, post #1

Jeżeli interesuje ciebie rozszerzenie pamięci dla A500 o 512kB bez zegarka, to mogę wystawić na Allegro.
[#3] Re: 1 Mb Amiga

@kmilota, post #2

Racja! Zwrócą Ci si koszty wysyłki

[#4] Re: 1 Mb Amiga

@Prince, post #3

Ty to weś wystaw na allegro i podaj link to kupie xD thx za oferte naprawde potrzebuje tego 1 Mb rozszerzenia :p

[#5] Re: 1 Mb Amiga

@Rohan, post #1

nie to miejsce na ogloszenia !!

[#6] Re: 1 Mb Amiga

@Rohan, post #4

Pamieć masz tu: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=189378239
[#7] Re: 1 Mb Amiga

@Rohan, post #4

Rohan napisał(a):

> Ty to weś wystaw na allegro i podaj link to kupie xD thx za
> oferte naprawde potrzebuje tego 1 Mb rozszerzenia :p

No i co? Jakiś lewy Amigowiec jesteś. Na majle nie odpisujesz. Nr GG masz nieprawdziwy.
Może administrator PPA powinien ciebie zlustrować?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem