kategoria: Sprzęt
[#1] Serwis monitorów kineskopowych na Śląsku
Hej amigowi ziomale, czy ktoś z was jest w stanie polecić mi sprawdzonego/zaufanego serwisanta monitorów kineskopowych na Śląsku? Wydaje mi się, że mój Commodore 1084ST już długo nie pociągnie i chciałbym podjąć działania prewencyjne ;)
[#2] Re: Serwis monitorów kineskopowych na Śląsku

@eraser, post #1

Podobno w Gliwicach jest na Poniatowskiego 29. To jaki monitor robią (jeśli chodzi o regenerację) zależy od posiadanej podstawki. Jakbyś się tam udał to jeśli możesz, proszę zapytaj się czy zrobiłby regenerację kineskopu/monitor Compaq 472P? Bo obraz jest dość ciemny.
[#3] Re: Serwis monitorów kineskopowych na Śląsku

@pgru2, post #2

Dzwoniłem tam zanim założyłem ten wątek. Dość zniechęcony pan który odebrał telefon powiedział mi, że już nie zajmuje się monitorami kineskopowymi :/
[#4] Re: Serwis monitorów kineskopowych na Śląsku

@eraser, post #3

Skontaktuj się z użytkownikiem Dziadziomiecio, może zaradzi coś w tym temacie.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem