kategoria: A1200
[#1] Gotowy obraz karty CF?
Dobry wieczór.
Planuję od chyba roku uruchomić Amigę 1200 z kartą Blizzard, tylko problem w tym, że dawniej nie miałem Amigi (wskoczyłem od razu w PC:), i chciałem po prostu nadrobić to co mnie ominęło.

Kwestie ogólnokomputerowe generalnie ogarniam, pracuję w IT, ale muszę przyznać, że przygotowanie karty CF trochę mnie przerasta - zwłaszcza że poza Amigą mam jeszcze rodzinę, dziecko, psa itd

Stąd pytanie, czy jest może gdzieś do pobrania, może ktoś się podzielić gotowym obrazem na CF z wgranymi wszystkimi potrzebnymi magicznymi narzędziami.

Najlepiej gdyby to był Workbench 3.0, bo takie mam dyskietki z Amigą (żeby być lege artis).
[#2] Re: Gotowy obraz karty CF?

@Mundek, post #1

Witaj!

Sprawdź to: link
[#3] Re: Gotowy obraz karty CF?

@Mundek, post #1

jeszcze jeden :)

link
[#4] Re: Gotowy obraz karty CF?

@Mundek, post #1

A może jednak uda się przygotować kartę, dobry poradnik to połowa sukcesu ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem