[#1] Migracja deficons.prefs z 4.1 do 3.9
Witam. Może temat był już gdzieś poruszany, lecz nic takiego w sieci nie znalazłem. Generalnie czy próbował ktoś przenosić plik deficons.prefs z systemu 4.1 do 3.9? Będzie to działać poprawnie? Pytam bo ostatnio próbowałem dołożyć sobie kilka nowych rozszerzeń plików i cosik mi to nie działa. A widząc jak wszystko jest ładnie poukładane w 4.1, czego o 3.9 raczej powiedzieć nie mogę, postanowił więc zrobić sobie porządki. Ale żeby nie wklepywać wszystko od zera, wpadł mi do głowy pomysł zapożyczenia pliku prefs z 4.1. A może już ktoś bawił się w takie porządki i udostępnił by mi swój plik prefs pokłony

Ostatnia aktualizacja: 29.12.2018 11:03:48 przez Ponki1986
[#2] Re: Migracja deficons.prefs z 4.1 do 3.9

@Ponki1986, post #1

Z pozdrowieniami od Szamana z eXeca. Jakby co, to pisz bezpośrednio do niego na eXecu lub Skype eXec.
[#3] Re: Migracja deficons.prefs z 4.1 do 3.9

@KM, post #2

Dziękuję bardzo. Właśnie o czymś takim myślałem. Pozdrawiam.OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem