kategoria: A1200
[#1] Pomoc przy uruchomieniu PPC Blizzard pod AmigaOS 3.9.
Witam, prośbę swoją kieruję do osób które pomogą mi w uruchomieniu PPC Blizzard 040/40 603e/200. System działa na 040 bez problemu ale nie umiem poradzić sobie z PPC i z mapowaniem ROM. Dodatkowo mam pytanie o uruchomieniu neta przez Mediator PCI z karta sieciową RTL8039, czy tylko wpiąć i działa czy jeszcze potrzeba programu do uruchomienia połączenia typu MiamiDX ?

Amiga:
PPC Blizzard 040/40 603e/200
ROM 3.xx Cloanto
AmigaOS 3.9
Gotek
Mediator PCI ver. 1
Radeon 9250 128MB PCI

Pozdrawiam,
CywiL
[#2] Re: Pomoc przy uruchomieniu PPC Blizzard pod AmigaOS 3.9.

@CywiL, post #1

No oczywiście, że potrzebny jest odpowiedni sterownik i stos TCP/IP. Jak niby miałoby to działać bez?
[#3] Re: Pomoc przy uruchomieniu PPC Blizzard pod AmigaOS 3.9.

@_arti, post #2

To rozwijając temat co jest mi potrzebne bo za moich czasów zabawy z Amigą był system 3.1 :) A tak na poważnie jesteś w stanie mnie poprowadzić tzw. za rączkę z uzupełnieniem tych brakujących składników i jak w FAST ATA ver.1 uruchomić 2 kanał z dyskiem twardym.
[#4] Re: Pomoc przy uruchomieniu PPC Blizzard pod AmigaOS 3.9.

@CywiL, post #3

Poczytaj sobie TUTAJ
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem