[#1] Daclaw w TV ;)
Kto ma gdańską trójkę, niech ogląda jutro (wtorek, 08.05) o 8:45 albo o 22:00. W końcówce programu będzie trochę Amigi.

Pozdrawiam.
[#2] Re: Daclaw w TV ;)

@Daclaw, post #1

To niech ktoś nagra i potem "puści w net" avik. ;)
[#3] Re: Daclaw w TV ;)

@Mario, post #2

o ja z chęcią bym zobaczył, a ze śląska jestem i nie ma szans na gdańską trójkę ;) więc jak się da to poproszę :)

[#4] Re: Daclaw w TV ;)

@Mario, post #2

O, ja też proszę :).

Ostatnia modyfikacja: 07.05.07 18:00
[#5] Re: Daclaw w TV ;)

@baderman, post #3

To, co ten Pan powiedział :]
[#6] Re: Daclaw w TV ;)

@Daclaw, post #1

A konkretnie to co tam będzie? :>

[#7] Re: Daclaw w TV ;)

@Kokos, post #6

pewnie procesor ewentualnie jakaś płyta gł. w końcu bedzie tylko troche amigi, a nie cała :)
[#8] Re: Daclaw w TV ;)

@Kokos, post #6

A konkretnie to co tam będzie?

Nowe Amigi z ACK :D
[#9] Re: Daclaw w TV ;)

@Daclaw, post #1

Zdradz co bedzie zawieral ten kawalek programu z 'troche Amigi'.

[#10] Re: Daclaw w TV ;)

@Mario, post #2

Fajnie by było, gdyby znalazła się taka uczynna duszyczka.
[#11] Re: Daclaw w TV ;)

@Daclaw, post #1

ja też poproszę :D o jakiś rip

Ostatnia modyfikacja: 07.05.07 19:51
[#12] Re: Daclaw w TV ;)

@pwe, post #11

Ooo, właśnie to może od razu jakiś DVD rip i to w jakości HDTV z dźwiękiem AC3 w systemie 5.1
[#13] Re: Daclaw w TV ;)

@Yanoosh_Shoonay_, post #12

Ja poprosze classica w 4 kanałach. :]

[#14] Re: Daclaw w TV ;)

@Daclaw, post #1

Teraz stałeś się osobą publiczną. Przy najbliższej okazji poproszę Cię o autograf ;)

Z Amig to zauważyłem A1000 i A4000 z odpalonym MOSem. Były tam jeszcze jakieś?
[#15] Re: Daclaw w TV ;)

@Jaszczur, post #14

Nie, i tak nie byłoby czasu na ich pokazanie.
[#16] Re: Daclaw w TV ;)

@Daclaw, post #15

Hej. No i co tam nagadałeś? ;) Jest gdzieś zapisany film, albo chociaż dialogi w txt? Przeczytałem na szybko wątek i linków nie mogę znaleźć.

[#17] Re: Daclaw w TV ;)

@El Amigos, post #16

Nagadalem, że MOS rules, że OS-a 4 nie ma i że suxx i żeby przyjechać na amimajówkę. Było też widać BOING i mojego szpulaka. Poza tym trułem o mojej pracy zawodowej.
[#18] Re: Daclaw w TV ;)

@Daclaw, post #17

błe.. zero golizny.. tv schodzi na psy..

[#19] Re: Daclaw w TV ;)

@El Amigos, post #16

Trzeba uwazac z udostepnianiem czegokolwiek bo dzielni straznicy z bloga patrza:

Watek z bloXa

Ostatnia modyfikacja: 09.05.07 17:54
[#20] Re: Daclaw w TV ;)

@Lorak, post #19

Pozwol, ze zapytam, czy lezy to w Twoim interesie? Po co sobie zasmiecac glowe maloistotnymi sprawami? :) ;) (to tak OT)

@all

To jak - znajdzie sie gdzies jakis VHSRip? Z checia bym obaczyl jak wyglada logo trojki gdanskiej... :P.

Pozdrawiam!

[#21] Re: Daclaw w TV ;)

@Daclaw, post #17

Poza tym trułem o mojej pracy zawodowej.

gadac o pracy, toz to zboczenie:)

[#22] Re: Daclaw w TV ;)

@Lokaty, post #20

To jak - znajdzie sie gdzies jakis VHSRip?

Woj. pomorskie musi być naprawdę amigową pustynią, skoro poza mną i Jaszczurem nikt nie miał dostępu...

P.S. Oczywiście mogę zrobić z tego mpega, ale jego udostępnianie nie byłoby, jak sądzę, mile widziane przez realizatorów. Chyba, że się zgodzą. Zapytam.
[#23] Re: Daclaw w TV ;)

@Daclaw, post #22

I ja bym obejrzał, zrób coś :D. Gdziekolwiek usłyszę słowo "Amiga", ucho podąża za mym sercem :D.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem