[#1] Kto jedzie na Amimajówkê przez Cze-we lub wraca po niej do Wa-wy?
Witam.

Kto jedzie na Amimajówkę przez Częstochowę? Chciałbym się zabrać jeśli można. Moglibyśmy się umówić w danym punkcie trasy A1 (DK1).

Czy ktoś wraca do Warszawy lub przez nią? Po Amimajówce chciałbym jechać tamże. Godzina wyjazdu dowolna, dostosuję się.

Interesuje mnie free przejazd (symboliczne "za piwo" nie wiem czy jest sens proponować jak ktoś prowadzi).

Pozdrawiam i może do zobaczenia na Amimajówce!

[#2] Re: Kto jedzie na Amimajówkê przez Cze-we lub wraca po niej do Wa-wy?

@CJ Warlock, post #1

Ja jadę ale w z zupełnie innego kierunku . Poza tym temat w złym dziale!!

Benedykt (400 Post ;D)

[#3] Re: Kto jedzie na Amimajówkê przez Cze-we lub wraca po niej do Wa-wy?

@Benedykt Dziubałtowski, post #2

> Poza tym temat w złym dziale!!

Masz racje. Patrzyłem 10 min na forum PPA i nie wiedziałem jaki dział wybrać, bo nie widziałem "Hyde Park", jakoś nie spostrzegłem widocznie. Teraz za to jak wszedłem to od razu spostrzegłem.

Hmm, jeśli można, to prosiłbym admina o przeniesienie wątku do działu "Hyde Park".

[#4] Re: Kto jedzie na Amimajówkê przez Cze-we lub wraca po niej do Wa-wy?

@Benedykt Dziubałtowski, post #2

tak ?

[#5] Re: Kto jedzie na Amimajówkê przez Cze-we lub wraca po niej do Wa-wy?

@11MASTEr, post #4

Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu.

Jadę pociągiem mój przyjacielu :)

benedykt

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem