[#1] wyłczenie blizzarda 1240
Witam! Czy blizzarda 1240 wyłącza się przez przytrzymanie klawisza 2 w czasie resetu ? Jeśli tak to ten trik u mnie nie działa ... albo wciskam zły klawisz help anyway

[#2] Re: wyłczenie blizzarda 1240

@twardy, post #1

Nie działa 2-ka z klawiatury numerycznej. Musi być ta z głównej.

[#3] Re: wyłczenie blizzarda 1240

@AS, post #2

no wlasnie ta 2 nie dziala .... probuje na dwa sposoby:

wciskam zaraz po A+A+ctrl i trzymam kilka sekund
wciskam reset w Infinitivie i jednocześnie trzymam 2, albo wciskam 2 od razu po resecie

w obu przypadkach karta sie nie wyłącza .... może to kwestia interfejsu klawiatury ??? mój nazywa się bodajże Vector

[#4] Re: wyłczenie blizzarda 1240

@twardy, post #3

Hmm..Miałem klawierke Infinitiva oraz interface Vectora.Przy wyłączaniu karty jak i wejściu do menu mojej byłej Powerki kilkunastokrotnie szybko naciskałem klawisz 2 (menu to esc)
[#5] Re: wyłczenie blizzarda 1240

@waldiamiga, post #4

strejndż strejndż mówiąc z angielska bo sprawidzłem empirycznie i szybkie wciskanie 2 podczas/po resecie nic nie daje ....

sęk w tym, że mam sporo oryginałów na cd32 i te najbardziej upierdliwe nie ruszą z ide-fixowego emulatora cd32 nawet jak wyłącze wszystkie cache i fast - więc jak mniemam wina lezy po stronie 040 dlatego tak chce ją wyłączyć:)

a może 2 działa tylko na ppc ?? jesteście pewnie że na b1240 to ten sam klawisz ?? ...

Ostatnia modyfikacja: 11.05.07 12:05
[#6] Re: wyłczenie blizzarda 1240

@twardy, post #5

W instrukcji jest dokladnie napisane ze nalezy wcisnac "2" na podstawowej klawiaturze.
Mozliwe ze to wina interface w Infinitive ze nie dziala to u ciebie prawidlowo.

A probowales uruchamiac emulator bez SETPATCH?

Ostatnia modyfikacja: 11.05.07 12:23
[#7] Re: wyłczenie blizzarda 1240

@Norbert, post #6

Wyłaczanie karty klawiszem 2 działało mi w Infinitiwie na Blizzardach IV, 040 i 060. Interfejs klawiatury standardowy dla Infinity.

Pozdrawiam
[#8] Re: wyłczenie blizzarda 1240

@RadoslawF, post #7

HA! to czemu u mnie nie działa????

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem