[#1] No to podłączyłem...
...nagrywarkę DVD do standardowego kontrolera A4000. Muszę powiedzieć, że Amiga chyba nigdy nie przestanie mnie zadziwiać. Nie dość, że działa, poprawnie czyta płyty DVDROM pod zwykłym AsimCDFS, to jeszcze można oglądać pliki .vob pod Froggerem bezpośrednio z płyt "filmowych". Szczególnie płynnie to nie idzie, ale idzie i to bez żadnych ceregieli.

Teraz poszukuję informacji na temat metodologii nagrywania płyt DVD pod AOS-em. Standardowa wersja MakeCD sobie nie radzi. Tzn. nie rozpoznaje poprawnie nośnika.
[#2] Re: No to podłączyłem...

@Daclaw, post #1

Zostaje patelnia :)

[#3] Re: No to podłączyłem...

@Kaczus, post #2

przylaczam sie do polecajacego powyzej. frying pan jest swietny.
[#4] Re: No to podłączyłem...

@Daclaw, post #1

Jakiego typu jest ta nagrywarka?

[#5] Re: No to podłączyłem...

@quaint, post #3

No może parę rzeczy mozna tam zmienic/poprawic/dodac, ale i tak jest jednym z lepszych programow na rynku amigowym i nadal rozwijanym.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem