kategoria: A1200
[#1] A1200 ClassicWB
Zainstalowałem u siebie classicwb advsp i mocno dziwnie wyświetlają mi się ikony i tekst. Szukam i szukam i nie mogę znaleźć o co chodzi. Myślałem że może kwestia rozdzielczości ale zmiany nic nie robią. Są takie jakby zbyt powiększone. Wcześniej na gołym wb3.1 wszystko było ok. Miał ktoś coś takiego i wie jak sobie z tym poradzić? Chwilowo nie mogę wrzucić zdjecia
[#2] Re: A1200 ClassicWB

@eross, post #1

Oczywiście screena nie chce się albo nie umie robić. Po co? Lepiej żeby wszyscy się domyślali.
[#3] Re: A1200 ClassicWB

@Ralpheeck, post #2

Oczywiście czytać ze zrozumieniem się nie chce albo nie umie bo po co?...
[#4] Re: A1200 ClassicWB

@eross, post #3

To jest bardzo łatwe do naprawienia. Wystarczy dosłownie dwa kliknięcia... kurcze, nie jestem teraz w domu i nie mam jak zrobić opisu. Pozdro.
[#5] Re: A1200 ClassicWB

@eross, post #1

blat w linku zdjęcie
[#6] Re: A1200 ClassicWB

@eross, post #5

A to nie jest jakiś tryb laced?
[#7] Re: A1200 ClassicWB

@eross, post #5

Też mam takie wrażenie że sterownik lcd w telewizorze nie radzi sobie z tymsygnałem.Pozmieniaj tryby wyświetlania i ew sterownik vga w devs/monitors.
[#8] Re: A1200 ClassicWB

@Mikrobi, post #7

To monitor Dell u2410. Faktycznie coś z ustawieniami świrowało. Ściągnąłem z aminetu pakiet hgfx i stamtąd wrzuciłem do monitors 720p i śmiga. Dzięki za podpowiedzi
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem