[#1] animacje 3gp
Czy na Amidze można czymkolwiek i w jakikolwiek (np. konwersja) ugryźć format zapisu filmów *.3gp? Aminet milczy na ten temat.

[#2] Re: animacje 3gp

@Prince, post #1

Mencoder od MPlayera chyba obsługuje ten format.
[#3] Re: animacje 3gp

@Prince, post #1

ja encodowalem 3gp na inny format programem ffmpeg, frogger i mplayer lykaja ten format.

[#4] Re: animacje 3gp

@Prince, post #1

FFmpeg nie rozpoznaje, czasem streamow? 3gp to jest jakis odlam QuickTimea jezeli sie nie myle... przystosowany do szybkiej kompresji na urzadzeniach przenosnych.

[#5] Re: animacje 3gp

@Lokaty, post #4

U mnie na pegazie 3gp ładnie działa ale tylko na MPlayerze. Frogger, amp i inne nie łykajątego formatu
[#6] Re: animacje 3gp

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #3

15.Ram Disk:> dh5:ffmpeg_wos -i ram:efika.3gp
ffmpeg version 0.4.9-pre1, build 4718, Copyright (c) 2000-2004 Fabrice Bellard
built on Aug 7 2005 22:23:23, gcc: 2.95.2 19991024 (release)
Input #0, mov,mp4,m4a,3gp, from 'ram:efika.3gp':
Duration: 00:01:07.4, bitrate: 127 kb/s
Stream #0.0: Video: h263, 176x144, 10.01 fps
Stream #0.1: Audio: 0x726d6173, 8000 Hz, mono
Must supply at least one output file

[#7] Re: animacje 3gp

@Arbuz, post #5

> Frogger, amp i inne nie łykajątego formatu

no to ja mam farta, bo mi filmiki w 3gp pod froggerem dzialaja.

Ostatnia modyfikacja: 12.05.07 14:52
[#8] Re: animacje 3gp

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #7

Faktycznie masz farta. Bo mi Frogger nie obsługuje tego formaty, a FroggerNG wylatuje w kosmos przy próbie odtworzenia 3gp. Moze ty masz jakieś inne 3gp. Ja testowałem na tych co generuje Motorola i Nokia.
A może masz jakiegoś nowego Froggera?
[#9] Re: animacje 3gp

@kmilota, post #8

Jesli mnie pamiec nie myli (bylo to dawno...) odpalalem 3gp ze Siemensa. Jezeli chciecie jakis pliczek do testow to piszcie - podesle na priv.... .

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem