[#1] Adres IP
Może mi ktoś wytłumaczyć co oznacza taki komunikat Genesis: duplicate IP aress 192.*.*.*!! sent from hardware adress: 00:90 itd. Problem polega na tym, że do netu wchodzę bez przeszkód, ale do Mojego AP już nie mogę.

Problem rozwiâzany, ktoô w sieci Mojego dostawcy ustawiî sobie taki sam IP jak Ja.

Ostatnia modyfikacja: 12.05.07 16:57
[#2] Re: Adres IP

@Olek, post #1

[usunąłem - nie zauważyłem dopisku "Problem rozwiâzany, ktoô w sieci Mojego dostawcy ustawiî sobie taki sam IP jak Ja."]

Ostatnia modyfikacja: 12.05.07 17:13
[#3] Re: Adres IP

@Sasquatch, post #2

Nie ma problemu, na dodatek mogę do AP wejść tylko po odłączeniu kabla od anteny. Ciekawa sprawa, muszę na ten temat pogadać z adminem sieci.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem