[#1] Jak / gdzie / od kogo najlepiej kupić Amigę 1200?
Cześć,

pracuję na moim MIST już od jakiegoś czasu i jestem przekonany, że chcę nabyć oryginalny sprzęt :P

Natomiast już od kilku miesięcy się rozglądam i nadal nie wiem jak to najlepiej zrobić. Na allegro rozstrzał cenowy jest kolosalny, nie mam pojęcia jakie wyceny są korzystne, kto jest wiarygodnym sprzedawcom. Są w necie filmiki o "retro oszustach" i bez pomocy boję się podjąć działania...help!
[#2] Re: Jak / gdzie / od kogo najlepiej kupić Amigę 1200?

@Kwahu, post #1

W dziale Giełda na przykład.
[#3] Re: Jak / gdzie / od kogo najlepiej kupić Amigę 1200?

@Marcin74, post #2

Ja chcę się pozbyć 500setki i widzę że jesteś z Bielska tak jak ja
[#4] Re: Jak / gdzie / od kogo najlepiej kupić Amigę 1200?

@magiarasta, post #3

a coś tam w niej masz już rozbudowane? mało się znam na elektronice :P
[#5] Re: Jak / gdzie / od kogo najlepiej kupić Amigę 1200?

@Kwahu, post #1

Znajomy chce sprzedać A1200 ( nierozszerzona A1200, zasilacz,joy,mysz, kable i dyskietki ), jak Szukasz jeszcze to mogę podesłać kontakt na priv. może się dogadacie?
Testowałem ją kilka miesięcy temu i była ok, jednak wypadałoby kondensatory wymienić, bo są oryginalne jeszcze, a Amiga 20 lat nie była uruchamiana wcześniej.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem