kategoria: Sprzęt
[#1] Sampler Stereo Elsat HIFI – mam problem
Kupiłem niedawno jako sprawny sampler Elsat. Podłączyłem do A1200, do portu równoległego i portu myszki. Następnie podłączałem do samplera różne źródła dźwięku. Używałem programów Audio Master IV i Digital Sound Studio. W obu tych programach włączyłem opcję monitor, słychać jedynie buczenie. Czy muszę zainstalować najpierw jakiś sterownik czy sampler jest po prostu uszkodzony? https://www.youtube.com/watch?v=SO-V4Ql0r6I ten koleś robi tak samo i wszystko działa.

Ostatnia aktualizacja: 02.04.2019 21:03:58 przez crewone98
[#2] Re: Sampler Stereo Elsat HIFI – mam problem

@crewone98, post #1

A jak Ci udało się go wpiąć w port szeregowy?
[#3] Re: Sampler Stereo Elsat HIFI – mam problem

@*y, post #2

Poprawiłem. Napiszesz coś więcej?
[#4] Re: Sampler Stereo Elsat HIFI – mam problem

@crewone98, post #3

Sampler powinien działać z Audiomaster'em IV. Nie potrzebuje dodatkowych sterowników.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem