[#1] Potrzebne stery do fast ata
hej,
Drodzy towarzysze:) Potrzebuje sterow do fast ata,wiem, wiem - pisz do elbox!, juz pisze:) -, ale potrzebuje juz, bo cos mi sie zrypalo i transfer z 8mb/s spadl do 3-4mb/s. Zanim elbox mi podesle stery minie z mojego doswiadczenia 2-3 tygodnie, a ja potrzebuje sporo kopiowac teraz:)) Wiem, ze moge to robic na 3mb/s ale po co mi fast ata!!! Dla niedowiarkow moge podeslac swoje zdjecie z fast ata i flopem do fast aty co by AmigowaBrac nie myslala, ze stery kradziejuje hehe:)

moj mailik : mrtabaka@o2.pl

PS. Moja wersja to bodajze FastATA MK III z PIO5

[#2] Re: Potrzebne stery do fast ata

@MrT, post #1

Bym Ci pdoesłał, ale "brać Amigowa" jest strasznie czuła (vide locale.library) na punkcie wysyłania czegokolwiek oprócz tego co siedzi na Aminecie i niestety raczej nikt Ci nie pomoże. Czeka Cię ślęczenie przed monitorem w oczekiwaniu na upragniony mail z Elboxu :( . Dobre są dwie wiadomości:
1. w końcu Ci z Elboxu odpiszą. Ja czekałem dwa dni
2. ktoś Ci na PW wyśle :P
Teraz Fast-ATA już nie mam, ale soft mi został. Niestety wysłanie nie wchodzi w grę bo będe zlinczowany ;)

[#3] Re: Potrzebne stery do fast ata

@MrT, post #1

Sprawdź pocztę proszę...

[#4] Re: Potrzebne stery do fast ata

@Sir_Lucas, post #3

OK.padam na nogi, ale rano lha x *, potem install i jazda z kopiowaniem znowu w fajnych predkosciach:))Zgrzewka czeka.

Do kwesti PPC 040->PPC 060 wrocimy jak robotr nadgonie i czasu bedzie ciutke wiecej (czyli niedlugo:)

Ostatnia modyfikacja: 14.05.07 23:29

Ostatnia modyfikacja: 14.05.07 23:31
[#5] Re: Potrzebne stery do fast ata

@MrT, post #4

Jakby cos to na gg już się odezwałem do Ciebie.

Aha i chodzi o zwykłą przeróbkę a nie o PPC.

Zwykły Blizzard 1240 ---> 1260 jako dawca organów Apollo 1260 z procem w podstawce

[#6] Re: Potrzebne stery do fast ata

@MrT, post #4

Widzć że twój warsztat MrT robi sić popularny :D jak sić nieco odkuje to pewnie ja też jednak skuszć sić na podmiankć 040->060 ale w PPC.

[#7] Re: Potrzebne stery do fast ata

@pekdar, post #6

Dobry fachowiec zawsze znajdzie zainteresowanie

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem