[#1] Badge do Amigi 2000
Witam szanownych kolegów.

Pisze z prośbą jak w temacie. Potrzebuje skan oryginalnego bagde z przodu obudowy z A2000.
Nie mam zamiaru kupować tego pseudo metalowego, a po rozmowie z gościem na facebooku to taka naklejka kosztowałaby mnie tyle co zapłaciłem za obudowę do A2000.
Wpadłem na pomysł ze po prostu sobie ją wydrukuje i zalaminuje, lecz w necie słabo z obrazkami w dobrej jakości.

Pozdrawiam.
[#2] Re: Badge do Amigi 2000

@Jaro2k , post #1

Zrobilem zdjęcie, zobacz na email.
[#3] Re: Badge do Amigi 2000

@Blady, post #2

Dzięki za zdjęcie ale wolałbym skan bo bedzie równo oświetlone.
Jak nic nie wymyślę to jakoś to obrobie.
[#4] Re: Badge do Amigi 2000

@Jaro2k , post #3

Kolega Drakon produkował i reklamował tu najróżniejsze badge. Może zapytaj czy nie ma tego czego szukasz.
[#5] Re: Badge do Amigi 2000

@Jaro2k , post #1

Tu masz równo oświetlony badge, ale rozdziałka mała. Parę minut w jakimś corelu albo innym programie i masz logo wektorowe...

Ostatnia aktualizacja: 28.04.2019 18:12:28 przez MariuszK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem