[#1] Przekładanie FDD z A500 do A600 i odwrotnie
Witam,
Tak jak w temacie. Chcialbym dowiedziec sie czy wewnetrzna stacje dyskietek z A500 moge przelozyc do A600 i na odwrot? Nie chodzi mi o to czy ladnie zmiesci sie do obudowy itp. tylko czy bedzie dzialac bez zmieniania pinow w kablach i czy w ogole bedzie to wspolpracowac ze soba. Analogiczne pytanie do przekladki z A600 do A500. Bylbym ogromnie wdzieczny za jakokolwiek pomoc.
[#2] Re: Przekładanie FDD z A500 do A600 i odwrotnie

@mroziu, post #1

Ja miałem problem bo sporo rzeczy nie czytała ;/

[#3] Re: Przekładanie FDD z A500 do A600 i odwrotnie

@mroziu, post #1

Pewnie że możesz to jest ta sama stacja, zmieści się nawet do środka.
PS.Nie będzie działać ta z A1200Escom ale ta z A1200Commodore już będzie.
Unikaj stacji firmy Escom. OK

elektro napisał
Ja miałem problem bo sporo rzeczy nie czytała ;/

Ciekawe dlaczego stacja nie chciała czytać?
Może miałeś stacje firmy Escom.

Ostatnia modyfikacja: 23.05.07 13:51

Ostatnia modyfikacja: 23.05.07 13:55
[#4] Re: Przekładanie FDD z A500 do A600 i odwrotnie

@mroziu, post #1

No problem. OK
[#5] Re: Przekładanie FDD z A500 do A600 i odwrotnie

@mroziu, post #1

Będzie działać, ale się nie zmieści. W A500 są stacje 1,5 standardowej wysokości, w A600 "normalne".
[#6] Re: Przekładanie FDD z A500 do A600 i odwrotnie

@mroziu, post #1

Wiem tylko tyle, że stacja od A500 nie działa w mojej A1200,
jak jest z A600 nie wiem, bo w mojej sześćsetce siedzi firmowa stacja od 14 lat i nadal działa

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem