[#1] Myszka do Amigi CD32 - najtaniej, zamiennik?
Witam serdecznie.

Szukam myszki / zamiennika/ przejściówki do pecetowej myszki - do Amigi CD32. Coś najtańszego? Może jacyś zorientowani w temacie amigowcy doradzą? Ceny myszek amigowych na allegro porażają...

Pozdrawiam i z góry Dziękuje.
[#2] Re: Myszka do Amigi CD32 - najtaniej, zamiennik?

@RetroBorsuk, post #1

Ja polecam "Cocolino" do myszek PS/2. Amiga CD32 ma takie samo złącze myszy/joysticka/gamepada co inne Amigi.

Kupisz nowe np. w RetroAmi:
https://retroami.com.pl/index.php?id_product=106&controller=product&id_lang=6
[#3] Re: Myszka do Amigi CD32 - najtaniej, zamiennik?

@RetroBorsuk, post #1

Ja zaś proponuję ryśka od Spidiego. Do tego mysz bezprzewodową Logitecha - mobilne wygodne i można do innych amig podłączać. Kwotowo coś ponad 150zł ale warte swojej ceny.

Ostatnia aktualizacja: 20.07.2019 21:09:47 przez mkdevil666
[#4] Re: Myszka do Amigi CD32 - najtaniej, zamiennik?

@RetroBorsuk, post #1

To aby był cały przekrój adapterów, z tego co mi wiadomo, jest jeszcze Jerry+ :). Pasuje do Amig i Atari.
[#5] Re: Myszka do Amigi CD32 - najtaniej, zamiennik?

@RetroBorsuk, post #1

A jaki budżet?
[#6] Re: Myszka do Amigi CD32 - najtaniej, zamiennik?

@*y, post #5

Budżet - do 200 zł, żeby myszka tańcowała jak tralala. Jednak najlepiej jakaś bezprzewodowa na przejściówce.

Druga sprawa: przydałby mi się Pad dp CD32 z kolorowymi przyciskami.
Tylko nie oryginalny, ani boomerang - bo one to się nadają ino do patrzenia na nie. Jest jeszcze jakiś zamiennik, który naśladuje te różnokolorowe buttony?

Z góry Dzięki za info. Chyba widziałem na Retronizacji jakiegoś Snesowego.
[#7] Re: Myszka do Amigi CD32 - najtaniej, zamiennik?

@RetroBorsuk, post #6

Druga sprawa: przydałby mi się Pad dp CD32 z kolorowymi przyciskami.

KTRL CD32

Trochę się chyba spóźniłeś, bo było ostatnio kilka na sprzedaż.
[#8] Re: Myszka do Amigi CD32 - najtaniej, zamiennik?

@Solo Kazuki, post #7

Borsuk mam taki PAD a nawet 3 szeroki uśmiech
Wal na Priv
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem