[#1] Schemat do podmiany ppc z 40 na ppc z 60
Witam zdobylem proc motorolla 60/50 i chce swoj wymienic(w karcie jest na podstawce) z40 na 60tke.prosze o pomoc
[#2] Re: Schemat do podmiany ppc z 40 na ppc z 60

@jarecki130, post #1

Może byś nam powiedział jaką masz kartę??

Twoje pytania analogicznie wygląda tak :

Witam Zdobyłem silnik 2litry benzyna możecie mi powiedzieć jak wmontować go w moim aucie??

Benedykt

[#3] Re: Schemat do podmiany ppc z 40 na ppc z 60

@Benedykt Dziubałtowski, post #2

ppc 240/40/40 do a1200 :D
[#4] Re: Schemat do podmiany ppc z 40 na ppc z 60

@jarecki130, post #3

Jakis czas temu podalem linka do dokladnego opisu dwoch rezystorow, ktore nalezy zmienic (m68 selector i voltage selector, po tej zmianie karta ruszy i mozna przefleszowac). Poszukaj tego linka.

http://hem.bredband.net/faminet/blizzppc_big.jpg

Ostatnia modyfikacja: 02.06.07 08:12
[#5] Re: Schemat do podmiany ppc z 40 na ppc z 60

@MrT, post #4

a co z
fleshem i jak
[#6] Re: Schemat do podmiany ppc z 40 na ppc z 60

@MrT, post #4

A nie trzebaby jeszcze zmienić oscylatora z 80MHz do 50MHz?

[#7] Re: Schemat do podmiany ppc z 40 na ppc z 60

@amigafan, post #6

Wydawalo mi sie to oczywiste:d..hmm..jak sflaszowac?..jak masz PPC to powinienes wiedziec:) Ja akurat mialem PPC dwa tygodnie, wiec najwzyej w wymianie proca moge pomoc. PS. Czy ten Twoj nie okazal sie trupem, bo widze, ze 060 na gieldzie chcesz kupic..

[#8] Re: Schemat do podmiany ppc z 40 na ppc z 60

@MrT, post #7

Nie okazal sie bo czekam ma dotrzec.myslalem ze w polsce dostane.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem