Wątek zamknięty
[#1] Wycena Amiga 1200 + Blizzard 1230 II
Witam.

Od razu przepraszam jeśli ktoś odbierze ten temat jako trolling albo podkręcanie rynku.

Mam A1200 by Commodore z 1993 roku. Dokupiłem do niej Blizzard 1230 II 50 mhz 16 MB Ram w jednej kości simm. Do Blizzarda posiadam oryginalną instrukcję oraz pudełko. Karta obsługuje do 64 MB w dwóch simmach po 32 MB (mam ale nigdy nie założyłem). W zestawie jest karta CF 2GB i adapter na 2.5. Na dysku jest sporo starej krakowskiej i nie tylko sceny z końca lat 90. Amiga ma niesprawny prawy alt (gdzies od 2003 roku :) ) - jest to jedyny minus.

Po 26 latach posiadania myślę o sprzedaży zestawu. Rodzi mi się dziecko i niestety żona nalega, aby zwolnić pokój który służył mi jedynie do retro. Mam jeszcze jedną A1200 i A500 więc jakoś to przeboleję.

Po głowie chodzi mi wycena w granicach 2k pln do negocjacji.

Uważacie że to trochę przegięcie i januszerka czy można realnie oczekiwać takich pieniędzy ?

Jeśli kogoś uraziłem liczbami to z góry przepraszam.

Będę wdzięczny za opinie.

Ostatnia aktualizacja: 03.09.2019 11:27:25 przez miroll
[wyróżniony] [#2] Re: Wycena Amiga 1200 + Blizzard 1230 II

@miroll, post #1

Allegro od 1 PLN i się samo wyceni.

Ostatnia aktualizacja: 03.09.2019 11:30:37 przez Jacques
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem