[#1] Przelotka VGA-RGB
No to ten. Chcę przyłączyć Microviteca 1438S do Radeona 9250 w A4000. Potrzebna mi przelotka VGA->RGB. Jest w ogóle takie cudo gdzieś do kupienia?
Nie pytajcie po co, nie uświadamiajcie, że obraz będzie kijowy i lepszy LCD. Chcę mieć taką przelotkę. Jeżeli ktoś wie, gdzie kupić, albo umiałby mi taką zrobić (dwie lewe ręce do lutownicy here), to proszę o info.

Ostatnia aktualizacja: 04.09.2019 12:57:14 przez OSH
[#2] Re: Przelotka VGA-RGB

@OSH, post #1

Na ebay widzę że jest taka przelotka link
Na nadruku jest napis z modelem Twojego monitora więc można stwierdzić że jest to przelotka dedykowana do Twojego monitorka
[#3] Re: Przelotka VGA-RGB

@michash, post #2

Cholera, miałem taką, ale gdzieś mi wcięło. Pytanie, czy ona jest dwustronna, bo mnie chodzi o przyłączenie M1438S do karty graficznej, a nie przyłączenie monitora od blaszaka do Amigi.
[#4] Re: Przelotka VGA-RGB

@OSH, post #3

To jest chyba dosc trudny temat. Zasadniczo sa takie urzadzenia jak Extron RGB 160xi i pozostale Extrona w tym temacie.
Kiedys bardzo drogi sprzet, dzisiaj znacznie tanszy. Z tym, ze on na wyjsciu ma BNC RGB, wiec musisz samemu albo poprosic/zlecic komus dorobienie kabla.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem