[#1] Apollo 040 + 2x32mb 50ns problem
Mam problem z wsadzeniem do apollo dwoch kosci 32mb 50ns. Wlaczam ami i zwis, jak wsadze dowolna z tych kosci + kosc 16mb 60ns dziala, jak dwie 32 50ns zwis od razu po wlaczeniu Ami. Testowalem na dwoch roznych apollo..nie mam pomyslu juz:((

[#2] Re: Apollo 040 + 2x32mb 50ns problem

@MrT, post #1

Apollo miało problemy z pamięciami tego samego typu . Chyba nawet pisze o tym w instrukcji , Aby karta działała prawidłowo pamięci trzeba "pomieszać"

Benedykt

[#3] Re: Apollo 040 + 2x32mb 50ns problem

@MrT, post #1

Też tak mam :) a nawet jeszcze gorzej :)
Posiadam trzy różne kostki - każda 32MB, jednak żadna z żadną nie chce współpracować, jak zamontuję jedną jest ok. Tak samo jak Tobie działa mi 32 + 16.
Apollo jest bardzo wybredne :D

[#4] Re: Apollo 040 + 2x32mb 50ns problem

@Benedykt Dziubałtowski, post #2

Hmm..gdzies w domu musze miec inne 32mb, 60ns ale jednak,musze je znalezc i sprobowac;)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem