[#1] MAS Player/Prsima - potrzebny ktos kto to ma :)
Czesc,
smiem podejrzewac, ze mhiprisma.library ma bledy i dlatego potrzebuje kogos kto moglby cos sprawdzic.

Na aminecie jest cos takiego jak: MHI_dev.

Po rozpakowaniu, w katalogu MHIPlay bedzie komenda MHIPlay.
Urochamia sie ja przez podanie dwoch argumentow
-biblioteka mhi (dla prismy bedzie to: libs:mhi/mhiprisma.library)
-sciezka do piosenki (mpeg)

Otworzy sie okno CLI i zacznie grac zadana piosenka. Gdy kawalek dobiegnie konca pojawi sie komunikat ze piosenka sie skonczyla i program czeka na "oproznienie" wszystkich buforow...
i tu, dla Prismy mam problem - podczas odgrywania wiem ze kilka buforow zostaje jakby zamrozonych (albo program nie daje sygnalu ze bufor oproznil do konca , albo sygnal ten gdzies ginie, albo... mhiprisma jest temu winna) - i dlatego komunikat ten nie znika - trzeba nacisnac CTR C by zakonczyc jego dzialanie.

Najbarrdziej mi zalezy na sprwdzeniu czy tak samo sie dzieje na MAS Playerze - jesli tak to problem jest w MHI , jesli jednak program tam zakonczy dzialanie to znaczy ze winna jest mhiprisma.library

Dzieki
[#2] Re: MAS Player/Prsima - potrzebny ktos kto to ma :)

@peceha, post #1

Mam MAS playera- postaram się wieczorem, po powrocie z pracy sprawdzić ok, racja
[#3] Re: MAS Player/Prsima - potrzebny ktos kto to ma :)

@BULI, post #2

Czekam niecierpliwie OK
[#4] Re: MAS Player/Prsima - potrzebny ktos kto to ma :)

@peceha, post #3

Odpaliłem to o co prosiłeś (MHIplay) wczoraj w nocy na A1200 z Fastem i MASPlayerPro.
Niestety wywala się błąd systemowy (uruchamiane pod CLI).
Sprawdzałem SnoopDosem i niczego nie brakuje, nie otwiera niczego poza zadeklarowaną biblioteką mhimaspro.library (z libs:)
[#5] Re: MAS Player/Prsima - potrzebny ktos kto to ma :)

@BULI, post #4

Dzieki,
takiego wyniku sie nie spodziewalem , hehe
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem