[#1] CaBoom
Urzywa ktoś może programiku "CaBoom" pod cgx'em (BVision)? U mnie program zostawia krzaczki na pulpicie- co ciekawe pod MOSem PUP działa ładnie i nie zostawia niepożadanych śladów na ekranie! Czy ktoś miał podobny problem i uporał się z nim? (dwa ostatnie efekty ex/inplozji działaja poprawnie, inne zmiany opcji/konfiguracji nie przyniosły żadnych efektów)
[#2] Re: CaBoom

@BULI, post #1

Używałem tego programu i u mnie na Bvision też zostawia ślady na ekranie. Nic nie mogłem na to poradzić :(

[#3] Re: CaBoom

@Sir_Lucas, post #2

Czyli moge się poddać (odejść w spokoju :D )
Dzieki za info..
[#4] Re: CaBoom

@BULI, post #1

A u mnie na CVPPC nie zostawia żadnych śladów.
Trzeba dobrze skonfigurować CGX
http://www.ppa.pl/artykuly/artykul.php?idd=2&ids=16&id=102

Pamiętam, że trzeba było coś zmienić w tooltypach ikony (w devs:monitors) żeby CaBoom nie zostawiał śmieci. Może PACKED24 ale nie jestem pewien.

W każdym razie na pewno da się to tak skonfigurować aby nie było śmieci na ekranie.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem