[#1] IBrowse 2.4 i Inteligo
Czy ktoś odważył się i za pomocą IB 2.4 dokonał przelewu pieniędzy na jakieś konto. Czy wszystko przebiegło poprawnie?
[#2] Re: IBrowse 2.4 i Inteligo

@ZED^lM, post #1

Inteligo zmienilo kodowanie ostatnio na mocniejsze, jesli IB ma taka mozliwosc, przelacz ssl-a na lepszy. Ten z Miami dx daje sobie rade, ten z AmiSSL tez.

[#3] Re: IBrowse 2.4 i Inteligo

@ZED^lM, post #1

Odważył Człowieku Tak, to mówił Ludwik Waryński do Róży Luksemburg Parafrazując Roberta Górskiego z KMN.

Jasne, że działa bezproblemowo i stabilnie. Korzystam tylko z Amigi do obsługi kont Inteligo i Mbanku. Obecnie IBrowse 2.4. I w ogóle korzystam z Amigi w mojej pracy. Widzę, że to coraz mniej powszechne zjawisko w naszym środowisku ;)

Poza tym czuje się znacznie bezpieczniej pod Amigą. Na WinPC nigdy do końca nie wiadomo czy nie ma jakiś chytrych żyjątek w systemie.

Ostatnia modyfikacja: 28.06.07 11:51
[#4] Re: IBrowse 2.4 i Inteligo

@rjack, post #3

Widzę, że to coraz mniej powszechne zjawisko w naszym środowisku

nie bój nie bój, pegazowce korzystają

[#5] Re: IBrowse 2.4 i Inteligo

@rjack, post #3

takze konta mam w Inteligo i w mBank, z pierwszego juz w ogole nie korzystam, oczywiscie wszystkie operacje jak i otwarcie rachunkow na amigowych przegladarkach IBrowse i Voyager(MOS).

[#6] Re: IBrowse 2.4 i Inteligo

@ZED^lM, post #1

mi Pekao24 na IB tez bez problemu dziala.

[#7] Re: IBrowse 2.4 i Inteligo

@rjack, post #3

Tak jest, na win PC ogólnie nic nigdy nie wiadomo na pewno dlatego używam Lin PC ;)
[#8] Re: IBrowse 2.4 i Inteligo

@vi-bee, post #6

W Pekao24 byl blad przy podawaniu kodu jednorazowego, chyba, ze to poprawili, zrezygnowalem z tego konta dosc dawno...

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem