Wątek zamknięty
[#1] Hej...szukam gier i osprzętu dla amigi 500
Witam wszystkich mam na imię Artur. Mam 19 lat, posiadam amige 500 z 2,5 mega ramu przelącznik kisckastrtów 1.3/2.0 i dodatkowa stacje dyskietek 3,5 i mam pytanko gdzie moge kupic myszke, dżojstik oraz gry na moja amisie?? dzięki z góry i pooozdro!!

[#2] Re: Hej...szukam gier i osprzêtu dla amigi 500

@ARtek, post #1

Przeszukaj Allegro.
Użyj Google.
Użyj działu Teleport na tej stronie (firmy polskie).
[#3] Re: Hej...szukam gier i osprzêtu dla amigi 500

@Mario, post #2

A będą tam mieli gry z na dyskietkach głownie chodzi mi o pare tytułów które mi sie bardzo podobały....myslałem tez o giełdzie na dwrocu w katowicach, dzieki mario :)
[#4] Re: Hej...szukam gier i osprzêtu dla amigi 500

@ARtek, post #3

myslałem tez o giełdzie na dwrocu w katowicach

Czyżbyś został wybudzony ze stanu hibernacji trwającej od 1994 roku? Takie przybytki już nie istnieją!

A poza tym, zacząłeś dwa takie same wątki. Ten zostaje zamknięty. Proszę kontynuować temat w wątku już raz założonym.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem