[#1] 2.5MB AMIGA500
Mam pytanie , dlaczego na amidze z 2.5 MB ( 1Chip i podst. pod GARY ) nie chodzia wszystkie gry jak na rozszerzeniu tylko 512KB ????? W czym tkwi problem i jak temu zaradzic ??? czy duza ilosc gier nie bedzie mi chodzila z 2.5 MB ??? np gra VROOM nie chodzi dobrze ...

Czekam na odp.
Pozdr

[#2] Re: 2.5MB AMIGA500

@tomg, post #1

Bo niekture gry nie lubia 1MB RAMu i chodza tylko na 0.5MB.
[#3] Re: 2.5MB AMIGA500

@tomg, post #1

A czy przypadkiem to roszerzenie nie ma mozliwosci konfiguracji przez mysz i joystick ?

[#4] Re: 2.5MB AMIGA500

@Norbert, post #3

Ja w swojej A500 mam 2.5 MB (w tym 1MB Chip) i mam przełącznik trójpozycyjny. Gdy coś nie bardzo chce działać to wystarczy tylko przełączyć. Bardzo rzadko się to zdarza, ale czasami trzeba.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem