[#1] Przycisk stacji dyskietek dla A600 do zamiennika SFD321B Samsung
Cześć, miałem potrzebę przerobienia stacji dyskietek z PC do amigi po przeróbce pozostał problem przycisku więc zaprojektowałem taki do A600 współpracujący ze wspomnianym samsungiem SFD321B - plik modelu zostawiam Wam na forum całkowicie za darmo, może ktoś skorzysta. Dla tych którzy nie mają drukarki można go kupić w moim sklepie www.badbat.pl

Link do galerii zdjęć
Link do modelu

PS. Zostały mi jeszcze dwie przerobione stacje SFD321B gdyby ktoś potrzebował piszcie na priv.

Ostatnia aktualizacja: 20.03.2020 20:53:21 przez kataklysm
[#2] Re: Przycisk stacji dyskietek dla A600 do zamiennika SFD321B Samsung

@kataklysm, post #1

całkiem fajnie to wygląda :)
[#3] Re: Przycisk stacji dyskietek dla A600 do zamiennika SFD321B Samsung

@QUAD, post #2

A jeszcze lepiej działa :) wchodzi ciaśniej niż oryginalne mocowanie, dzięki temu jest takie jak oryginał tylko chyba trochę za długie zrobiłem zastanawiam się czy nie skrócić 1/1.5mm
[#4] Re: Przycisk stacji dyskietek dla A600 do zamiennika SFD321B Samsung

@kataklysm, post #3

jest ok, działa i jestem zadowolony ;)

Pozdrawiam
Paweł
[#5] Re: Przycisk stacji dyskietek dla A600 do zamiennika SFD321B Samsung

@kataklysm, post #1

OK
Zrobiłem również projekt przycisku do A1200 pod Samsunga i Sony, nie pamiętam teraz czy do A500 też.

Ostatnia aktualizacja: 23.03.2020 22:16:25 przez Adinfo
[#6] Re: Przycisk stacji dyskietek dla A600 do zamiennika SFD321B Samsung

@ch0mik, post #4

Miło słyszeć że ktoś skorzystał :) do sony i neca jest w drodze
[#7] Re: Przycisk stacji dyskietek dla A600 do zamiennika SFD321B Samsung

@kataklysm, post #6

Teraz patrzę pod Sony zrobiłem ale tylko pod A1200. Stację NEC nie pamiętam czy miałem w ręce kiedyś.

Ostatnia aktualizacja: 24.03.2020 12:08:20 przez Adinfo
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem