kategoria: Sprzęt
[#1] Kondensatory do Amig
Hejka. Było kiedyś w dziale "giełda" ogłoszenie kolegi dotyczące sprzedaży kondensatorów do wszystkich modeli Amig. Czy mógłby mi ktoś odświeżyć pamięć kto sprzedawał te pakiety? Nie mogę niestety znaleźć ogłoszenia ponieważ wygasło. Wiem że sprzedają ludzie kondensatory za pośrednictwem allegro, jednak ze względów osobistych staram się zamawiać tam jak najmniej rzeczy i wolałbym zakupić bezpośrednio od kolegi z forum. W szafie leży kilka Amig i warto by było się nimi zająć, bo ze względu na obecną sytuację wolnego czasu jest sporo, myślę że warto go rozsądnie wykorzystać ;)
Pozdrawiam
Marcin
[#2] Re: Kondensatory do Amig

@NeckUno1, post #1

Fotoman.
[#3] Re: Kondensatory do Amig

@Pimpator, post #2

Dzięki szeroki uśmiech
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem