[#61] Re: Blizzard 1260 a Blizzard 1260...

@Kitech, post #59

Chyba tak, boś nub

[#62] Re: Blizzard 1260 a Blizzard 1260...

@Azzorek, post #58

Teraz sobie rozważam mój problem i dochodzę do wniosku, że w sytuacji gdy używa się sima jednostronnego (max 64MB) na karcie turbo, to by się zgadzało. Czyli z tego by wynikało, że były dwie wersje tej karty: 1) z równoległym do procesora gniazdem RAM, 2) z gniazdem RAM umieszczonym pod kątem 45 stopni do procesora. Jednak są to moje przemyślenia nic więcej. Nadal czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam

Azzorek

Ostatnia modyfikacja: 13.01.2009 23:00:35
[#63] Re: Blizzard 1260 a Blizzard 1260...

@Azzorek, post #62

Sprzęt właśnie przyszedł ;) . Zamieściłem na fotosiku 35 zdjęć tego cacka. Polecam włączenie opcji "Pokaz slajdów".

http://azzorek.fotosik.pl/albumy/580654.html

Pozdrawiam

Azzorek

[#64] Re: Blizzard 1260 a Blizzard 1260...

@Azzorek, post #63

Niepogada :D

[#65] Re: Blizzard 1260 a Blizzard 1260...

@Hubez, post #64

Teraz pozostało "tylko" to wszystko złożyć do kupy i zainstalować ;) . Zacznę od jutra działać... Mam nadzieję, że na tego 28 lutego będzie wszystko hulać, a jak jeszcze nie będzie to wezmę jak zwykle moją A500+ :D .

Pozdrawiam

Azzorek

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem