Wątek zamknięty
[#1] kolejna recyklingowa znajda
Panowie taka amiga mi wpadła w ręce, nie mam innego monitora na warsztacie żeby sprawdzić czy kolory są ale chyba działa. ile to warte jest?

https://zapodaj.net/e627618776975.jpg.html
[#2] Re: kolejna recyklingowa znajda

@N0M4D, post #1

Niemiaszkowa ale z krwawą diodą (rev5?)... Wystaw na alleszrocie od złotówki, rynek sam ustali cenę.

Ostatnia aktualizacja: 06.06.2020 22:05:02 przez waldiamiga
[#3] Re: kolejna recyklingowa znajda

@N0M4D, post #1

Kilkaset złotych na pewno.
[#4] Re: kolejna recyklingowa znajda

@N0M4D, post #1

hej, jestes tu nowy więc pewnie nie wiesz ze tego typu postami możesz dostać bana
Odpowiednim działem jest giełda, wycenę możesz sam ustalić w szeroko pojętym Internecie.
Watek do zamknięcia
[#5] Re: kolejna recyklingowa znajda

@JacK_Swidnik, post #4

przepraszam, nie wiedziałem że łamię tym regulamin. Po prostu się na tym nie znam, myślałem że trafiłem w miejsce fanatyków tego sprzętu, którzy coś doradzą.
[#6] Re: kolejna recyklingowa znajda

@JacK_Swidnik, post #4

Pierwszy post - wycena i sprzedaż. Drugi post - ile to jest warte? NOŻ KURDE BLADE!
[#7] Re: kolejna recyklingowa znajda

@Stoopi, post #6

przepraszam ale w pierwszym poscie nie prosiłem o wycenę, tylko o identyfikację, nie moja wina że dużo ludzi o to pytało na PW
[#8] Re: kolejna recyklingowa znajda

@N0M4D, post #7

"...nie moja wina że dużo ludzi o to pytało na PW "

Hahaha jakie to PPA'owskie.

na glownym cisza a na privie juz wala drzwiami i oknami... a noz widelec
[#9] Re: kolejna recyklingowa znajda

@N0M4D, post #5

Trafiłaś dobrze tylko na tym forum wszelkie aukcje, wyceny, prośby o wycenę , linki do aukcji drażnią ludzi ;)
tego typu tematy jak sam sie przekonałeś przeszły do podziemia tj pw ;)

a propo info do adminów, ppa to mie speccy ale bazar jest i kazdy post jest zatwierdzany przez admina.
Można by sie pochylić nad tematem żeby jednak powrócił dział dla handlarzy z możliwością komentowania na odpowiednim poziomie ;)
[#10] Re: kolejna recyklingowa znajda

@JacK_Swidnik, post #4

Jack admin PPA
[#11] Re: kolejna recyklingowa znajda

@dezIII, post #10

A może utwórzmy dział "Wykopaliska i inne znaleziska" i niech tu wiara wrzuca i pyta. Niech to działa na zasadach HP. Kto nie chce zablokuje sobie dział i nie będzie widział.
[#12] Re: kolejna recyklingowa znajda

@dezIII, post #10

ja adminem Smiech
admin jak by tu zaglądał to by już zareagował
ale tam nie się dzieje, nie pierwszy i nie ostatni tego typu wątek
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem