[#1] ADF do Amigi i na dyskietkę
Witam

Chciałbym się dokładnie dowiedzieć jak przenieść ściągnięte pliki ADF do Amigi, aby później nagrać je na dyskietkę i normalnie na Amidze używać.

Mam Amigę 500 (1.3) z 1 MB pamięci, bez CD-ROMu i dysku twardego.

Proszę o dokładne wyjaśnienie krok po kroku

[#2] Re: ADF do Amigi i na dyskietkê

@Naymar, post #1

Coś mi się zdaje, że zadając to pytanie zrobiłeś błąd...

[#3] Re: ADF do Amigi i na dyskietkê

@PopoCop, post #2

A dlaczego tak sadzisz ? :P

[#4] Re: ADF do Amigi i na dyskietkê

@Lokaty, post #3

Dobrze wiesz ;)

[#5] Re: ADF do Amigi i na dyskietkê

@PopoCop, post #2

Właśnie - przecież większość gier, które są w internecie ma status free, więc nie powinno być problemu prawami autorskimi i tego typu sprawami

[#6] Re: ADF do Amigi i na dyskietkê

@Naymar, post #5

Mysle ze chodzi o to ze powinienes przeszukac forum, gdyz bylo to walkowane kilka razy.

[#7] Re: ADF do Amigi i na dyskietkê

@Lorak, post #6

A nie dało by się jeszcze raz Ostatni :

Jest mi to potrzebne do pisania recenzji do mojego zinu, gdyż granie pod WinUAE zostało ostatnio mocno przez forumowiczów zjechane

[#8] Re: ADF do Amigi i na dyskietkê

@Lorak, post #6

... i dodatkowo gry te w większości nie mają statusu free.

A do pytającego. Gdyby działało FAQ, to bym Cię do niego odesłał i zamknął wątek. FAQ jednak chwilowo nie działa (podobnie jak i Rodzynki), więc masz niejako szczęście.

[#9] Re: ADF do Amigi i na dyskietkê

@mailman, post #8

Ale już pomijając ten status - mam tych plików ADF już sporo i chciałbym po prostu odpalić je na Amidze - wiadomo, że jak prawdziwy sprzęt to i 'prawdziwe' wrażenia nie to co emu :)

[#10] Re: ADF do Amigi i na dyskietkê

@Naymar, post #7

Tylko po co. Za 3 miesiace znow wpadnie ktos kto bedzie chcial aby mu to wytlumaczyc 'ostatni' raz;) Po prostu nikomu sie juz nie chce pisac po raz piaty tego samego. Masz tu np linka znalezionego w 5 sekund:

http://www.ppa.pl/forum_ppa/read.php?f=1&i=39878&t=39849

Mysle ze jak chwilke poszukasz to znajdziesz wszystko elegancko wyjasnione. Nie badz "easygoing";)

Ostatnia modyfikacja: 23.07.07 18:22
[#11] Re: ADF do Amigi i na dyskietkê

@Naymar, post #9

http://fellow.sourceforge.net/old_version/main/documentation/po_transfer.html
[#12] Re: ADF do Amigi i na dyskietkê

@SzaryWilk, post #11

juz kiedys podawalem tego lina jak Naymar sie w innym temacie o to pytal...

[#13] Re: ADF do Amigi i na dyskietkê

@Banderas, post #12

Dzięki wszystkim

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem