[#1] Ibrowse, ten nowy, gdzie ustawia się fonty?
Cześć,
Jedyne miejsce gdzie mogę zmienić fonty to ustawienia MUI, no ale to nie ma wpływu na fonty wyświetlane na stronie... ppa.Pl wygląda strasznie z tą domyślną czcionką

Ostatnia aktualizacja: 27.06.2020 12:22:37 przez peceha
[#2] Re: Ibrowse, ten nowy, gdzie ustawia się fonty?

@peceha, post #1

A Preferencje/Ustawienia/HTML/Czcionki?
[#3] Re: Ibrowse, ten nowy, gdzie ustawia się fonty?

@Kitech, post #2

Niestety, nie ma tam czcionek (używam wersji demo, może w pełnej jest?)
[#4] Re: Ibrowse, ten nowy, gdzie ustawia się fonty?

@peceha, post #3

Niestety, nie ma tam czcionek

a to to co, pies? 🐶

[#5] Re: Ibrowse, ten nowy, gdzie ustawia się fonty?

@snajper, post #4

U mnie żadne z tego się nie rozwija
[#6] Re: Ibrowse, ten nowy, gdzie ustawia się fonty?

@peceha, post #3

Też mam demo, ale czcionki są. Ciągnięte są z systemowego katalogu FONTS. Naprawdę nic się nie pokazuje po kliknięciu na plusik przy "Czcionki normalne"?
P.S.
Dopiero po napisaniu posta zobaczyłem Twojego scrrena. Dziwne. Może spróbuj przeinstalować IBrowse?

Ostatnia aktualizacja: 27.06.2020 21:43:12 przez Kitech
[#7] Re: Ibrowse, ten nowy, gdzie ustawia się fonty?

@Kitech, post #6

Dwa razy kliknij na HTML.
[#8] Re: Ibrowse, ten nowy, gdzie ustawia się fonty?

@mwb113, post #7

raz na szczałce też powinien działać. Po mojemu to jest coś z mujem. Czy w poprzednich wersjach IBrowse działa? Czy w ogóle w jakimkolwiek okienku działa? Spróbuj innego muja. 3.8 jest najlepszy.
a jak to nic nie da, to kup Vampira, zainstaluj najlepszy amigowy system Coffin i po problemie.

Ostatnia aktualizacja: 27.06.2020 22:20:11 przez snajper
[#9] Re: Ibrowse, ten nowy, gdzie ustawia się fonty?

@snajper, post #8

Mui 38 zalatwilo sprawe
Dzieki
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem