[#1] Poszukuję ikonek.
Witam. Kiedyś natrafiłem tu i ówdzie na kilka ikonek typu glow, ale nie PNG. Są one troszkę, jakby bardziej wygładzone i kolorowe w porównaniu do tych z systemu 3.9.

Na obrazku są one widoczne po lewej stronie. Czy ktoś wie, gdzie można pobrać większą ich ilość, jakąś kolekcje?
[#2] Ikonki z AmigaOS 4 Developer Pre-Release
Witam. W odniesieniu do mojego, nie tknięte go przez nikogo postu, postanowiłem założyć kolejny, ale z większą ilością informacji. Generalnie nadal poszukuję tych ikonek, jednak teraz wiem, że były one domyślnym zestawem dla systemu AmigaOS 4 Developer Pre-Release, o czym świadczy ten zrzut ekranu:

W tym miejscu pytanie, prośba, czy ktoś jest w posiadaniu tej wersji systemu, która dołączona była np. do micro Amiga One, a co za tym idzie, czy udostępnił by mi zawarte w nim ikonki?
2
[#3] Re: Ikonki z AmigaOS 4 Developer Pre-Release

@Ponki1986, post #2

Dziękuję wszystkim za zainteresowanie... Aktualnie udało mi się zdobyć owe ikonki. Pozdrawiam.
1
[#4] Re: Ikonki z AmigaOS 4 Developer Pre-Release

@Ponki1986, post #3

Podzielisz się?
Jeszcze mam pytanie - a ten cały temat z OS4 można gdzieś dostać (teksturki)?

Ostatnia aktualizacja: 18.04.2021 12:09:28 przez _arti
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem