[#1] Email client YAM
Czy jest jakis program do poczty ktory dziala dzisiaj? Zainstalowalem YAM i mowi mi , ze nie mam amiSSL pomimo, ze mam najnowszy 4.6 ?
[#2] Re: Email client YAM

@arturB, post #1

Na klasyku mam zaistalowanego YAMa 2.5 Dev, data kompilacji: 26.03.04 i dziala do dzisiaj.
Wersja stara i lekko niestabilna ale dziala :)

A probowales SimpleMaila?
[#3] Re: Email client YAM

@Phibrizzo, post #2

Taa... zainstalowalem wlasnie SimpleMail i faktycznie wydaje sie szybki i ogarnięty ale po skonfigurowaniu imap gmail i uruchomieniu pobierania , za kazdym razem sie wiesza . Szukam przyczyn...
[#4] Re: Email client YAM

@arturB, post #3

Takie głupie pytanie... masz rtc? Bez tego nie będą ci działały certy ssl...
[#5] Re: Email client YAM

@wiewiorpl, post #4

Zadzialalo po downgrade amiSSL do v3.6. Gmaila tez udalo sie skonfigurowac. Zmeczylo mnie jednak szukanie rozwiazania i dalem sobie na luz na pare dni.
[#6] Re: Email client YAM

@arturB, post #5

Czyli wywalało certyfikaty ssl co powodowało wyjątek w programie i simpleMail się wysypywał
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem