[#1] Tapetka
Ma ktoś może tapetę jaką można zobaczyć na poniższym filmiku w okolicach 30 sekundy?

Przy okazji ciekawy filmik, Grek prezentuje IMPa a przy okazji GoADF :)
Ku chwale ojczyzny! ;)
[#2] Re: Tapetka

@vojo, post #1

chodzi o to z napisem AmigaOS? Bo takie coś to przecież można sobie zrobić samemu w 5 minut - napis i checkmark... Chyba że w oryginale ma ona więcej kolorów, ten obraz z Amigi to zapewne ma biedną paletę.
lepiej by ktoś powiedział, jak sobie zrobić taką bajerancką syntezę mowy. Pewnie wystarczy odpowiednie polecenie w s-s i innych skryptach, tylko jakie i w których Bo nie chce mi się szukać

Ostatnia aktualizacja: 13.08.2020 21:12:56 przez snajper
[#3] Re: Tapetka

@snajper, post #2

Chodź Ci o te 'Welcome to Workbench'?
Takie coś w minute można samemu machnąć.

PS. Systemowy Say (1.3 do 2.04) lub http://aminet.net/package/util/misc/SofTalk

Ostatnia aktualizacja: 13.08.2020 21:41:06 przez vojo
[#4] Re: Tapetka

@vojo, post #3

wiem że można, tylko właśnie mówię, że mi się szukać nie chciało. :) Dzięki. :piwox:

Ostatnia aktualizacja: 13.08.2020 21:42:18 przez snajper
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem