[#1] Utrata połaczenia z siecią
Mam dziwny problem i nie wiem gdzie szukać powodu. Dzieje się to od dłuższego czasu i myślałem, że ma to związek ze stosem Miami, ktory był "łatany" kradzionym kluczem. Tymczasem mam teraz pełną wersję Roadshow i wciąż po kilku minutach system rozłacza się z siecią. Ktoś doradzi? a2k, Os3.9 i V2
[#2] Re: Utrata połaczenia z siecią

@arturB, post #1

A jak to wygląda jeśli Amiga jest połączona do sieci domowej, bez dostępu do internetu ?
Czyli np. wymiana plików po FTP z komputerami i telefonami ?

A nie jest tak że ktoś wskakuje na IP Amigi i ją rozłącza?
[#3] Re: Utrata połaczenia z siecią

@Norbert, post #2

Tez traci. Jak mialem Miami to wciskalem offline i ponownie online i przywracalo łączność. Znow na pewien czas.
[#4] Re: Utrata połaczenia z siecią

@Norbert, post #2

Dzięki. To był problem przypisywania IP. Router podpinal inne urzadzadzenia w miejsce ami OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem