[#1] Warp 1240, 1260, CDTV60, informacje..
Na grupie Commodore Amiga pojawiło się info od Cizar Amiga (CS-LAB),
ze przyszły im płytki PCB do 1240, CDTV60 a do 1260 czekają jeszcze na jakieś komponenty.
Zaraz mają zaczynać produkcję 100 kart żeby zdążyć przed Bożym Narodzeniem.
link

Swoją drogą, dziwne trochę że nie mają jakiejś oficjalnej strony gdzie można złożyć zamówienie - jedyne co widziałem to ta lista na PPA

Ostatnia aktualizacja: 20.10.2020 15:34:57 przez mateusz_s
[#2] Re: Warp 1240, 1260, CDTV60, informacje..

@mateusz_s, post #1

Swoją drogą, dziwne trochę że nie mają jakiejś oficjalnej strony gdzie można złożyć zamówienie - jedyne co widziałem to ta lista na PPA

No ale co chcesz kupić, jak nie ma jeszcze nic w sprzedaży? :D Podejrzewam, że jak karta
będzie już oficjalnie dostępna, to będzie też można ją kupić przez ich stronę.

A te 100 kart to myślę szybko się rozejdzie, do tych co wysłali CPU oraz do tych co szczęśliwie załapią się na CPU od CSLAB.
[#3] Re: Warp 1240, 1260, CDTV60, informacje..

@MariuszK, post #2

do cdtv też będzie wersja 040? Brałbym :(
[#4] Re: Warp 1240, 1260, CDTV60, informacje..

@Ralpheeck, post #3

Z tego co widziałem na zdjęciach to tylko 060.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem