[#47]
Re: Już jest! Pełnoprawny nr 01 AMIGAZINU !!!!
@piteq,
post #45
Poza tym po jaką cholerę robić coś po raz setny?

"Recenzja A1200"?

Rozumiem użyć słowa OPIS, ale RECENZJA? Recenzuje się wg mnie nowości a nie tak. A to mało o tych komputerach napisano? Mam wrażenie, że tu bardziej chodzi o stwierdzenie "ale ze mnie Amigowiec - robię zina", podczas gdy nie da się ukryć - zrobić stronkę, poprzeklejać różne opisy, coś dodać od siebie każdy może, tylko pytanie po co? Jest już wiele BARDZO rzetelnych opisów i sprzętu i softu, więc po co wrzucać coś KIEPSKIEGO do tego kotła? Żeby inni mieli problem w większym gąszczu z odnalezieniem rzeczy prawdziwie przydatnych?
Żeby to chociaż był zin w wersji elektronicznej, ładnie oprogramowany i działający na Amidze... To by można napisać, że ktoś się bawi w OLDSCHOOL i byłoby OK. Natomiast robienie stronki z czymś, co opisano bez mała już kilkanaście lat temu...
To lepiej byście się dołożyli i porobili bez pośpiechu, solidnie, opisy gier lub użytków na potrzeby PPA. Bo z tym "zinem" jak to nazywacie, to wg mnie rozmienianie się na drobne i robienie dla samego robienia.
P.S.
Też uważam, że lepiej nie robić nic, niż robić baaardzo średnio ;)
P.S. II
"Prawie wszystkie dane wziolem z internetu"
Gdzie sens, gdzie logika? Brać coś z netu (nawet nie sprawdziwszy rzetelności informacji) i powtórnie umieszczać w necie? No i pisze się "wziąłem" - nieładnie jak na redaktora przystało ;)
P.S. III
Proszono o krytykę, więc czuję się uprawniony do dodania swoich 3 groszy ;)
Ostatnia modyfikacja: 12.08.07 11:03