kategoria: Sprzęt
[#31] Re: Nowy monitor działający z Amigą 15 Khz

@Barnim, post #30

A zobacz DbPal i Multiscan wyglądają.
[#32] Re: Nowy monitor działający z Amigą 15 Khz

@mikecios, post #31

Na DbPal mam ustawiony system i działa ładnie DbNTSC też ładnie działa, resztę bede testował jak dzieciaki pójdą spać.
[#33] Re: Nowy monitor działający z Amigą 15 Khz

@mikecios, post #31

Multiscan działa świetnie.
[#34] Re: Nowy monitor działający z Amigą 15 Khz

@Kefir_Union, post #29

Na piksel perfect jak w RGB2HDMI, czy indyvision bym nie liczył, ale jest naprawdę dobrze- piszę teraz z pamięci.
Czerń i kolory dużo lepsze niż w DELLu.OK
Jedyny poważny mankament to paskudnie wyglądające tryby LACEDok, racja
1
[#35] Re: Nowy monitor działający z Amigą 15 Khz

@Barnim, post #33

Jakbys mogl DbPal zobaczyc jeszcze czy nic nie obcina ;) ogolnie wyglada dobrze ;)
[#36] Re: Nowy monitor działający z Amigą 15 Khz

@mikecios, post #35

a co za problem indivision mk3 zakupić i działa świetnie na każdym monitorze
1
[#37] Re: Nowy monitor działający z Amigą 15 Khz

@ritzu, post #36

A no taki ze mam CD32 z sx32pro. Znajdź mi w rozsądnej cenie mk.
[#38] Re: Nowy monitor działający z Amigą 15 Khz

@ritzu, post #36

Indivision mk3 kosztuje jakoś 150€ do tego trzeba wiatraczek z podstawką za jakies 12€. I pierdylialt czasu na ustawienie tego wszystkiego. A monitor kosztował 108€ i czas na ustawienie ScreenMode😉
1
[#39] Re: Nowy monitor działający z Amigą 15 Khz

@Barnim, post #38

Ja nie mam wiatraczka, ani nie straciłem pierdyliarda czasu na ustawienia. Za to mam święty spokój bo prawie każdy monitor który zechciał bym podpiąć pod Amiga mi zadziała. Wszystko zależy od preferencji. Gdzie widziałeś Indi Mk3 za 150 ojro? Podziel się linkiem, nie jeden by chciał w tej cenie kupić 😉

Ostatnia aktualizacja: 13.06.2022 23:24:31 przez Atryda
[#40] Re: Nowy monitor działający z Amigą 15 Khz

@Atryda, post #39

Nie mówię nie, tylko różnica w cenie jest. Indivision plus jakiś sensowny używany monitor to 200€ minimum. A okazuje się że nowy monitor za 100€ działa bardzo ładnie. W Niemczech można kupić, ceny wąchają się od 100€ do 150€.

Ostatnia aktualizacja: 13.06.2022 23:35:52 przez Barnim
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem