[#31] Re: Program do przesyłu danych miêdzy 2 Amigami

@GumBoy, post #28

Najwazniejsze ze koledze sie udalo. :)
[#32] Re: Program do przesyłu danych miêdzy 2 Amigami

@GumBoy, post #30

wsrod znajomych nikt nie mial dh0 itp, wlasnie po doswiadczeniach i klopotach, swojego czasu nie pamietam, alebo nie bylo takich zabawek jak scsi mounter albo byly malodostepne, w sumie dostep do internetu mieli wtedy nieliczni. A nazwy moga byc przerozne i takie stosowalismy :) Od tego sa przypisy w systemie, by nie korzystac z nazw dyskow, a jak jakis lamer napisal lamerski soft, to sie go nie uzywa, skoro musi on miec dh0:, aczkolwiek z takim sie nie spotkalem :)

[#33] Re: Program do przesyłu danych miêdzy 2 Amigami

@Kaczus, post #32

Kaczus napisał(a):

> wsrod znajomych nikt nie mial dh0 itp, wlasnie po
> doswiadczeniach i klopotach, swojego czasu nie pamietam, alebo
> nie bylo takich zabawek jak scsi mounter albo byly
> malodostepne,

Myślę że jakbyś MACD przeszukał, albo ACSowe płytki to na pewno by był. Tam zawsze była masa narzędzi w C.

Poza tym mówimy o "teraz" a nie "kiedyś".
Teraz polecałeś użycie wyobraźni w nazywaniu partycji wedle swojego widzi mi się :P

> w sumie dostep do internetu mieli wtedy
> nieliczni. A nazwy moga byc przerozne i takie stosowalismy :)

Wtedy...

> Od tego sa przypisy w systemie, by nie korzystac z nazw dyskow,
> a jak jakis lamer napisal lamerski soft, to sie go nie uzywa,
> skoro musi on miec dh0:,

Cóż, tak się składa, że co najmniej 2 porządne gry tak miały.

> aczkolwiek z takim sie nie spotkalem

A ja tak.

Ale nie nazywałem partycji standardowo specjalnie dla nich. Po prostu nie widziałem nic złego w nazywaniu ich tak samo ja wszyscy

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem