[#1] macie już Workbencha 2.021?
bo podobno już wyszedł, taki z crackiem

[#2] Re: macie już Workbencha 2.021?

@snajper, post #1

Napracowałeś się :) ile szprejów poszło na to malowidło ? :)
[#3] Re: macie już Workbencha 2.021?

@snajper, post #1

Aligancko! :) no troszkę jeszcze Ci brakuje tzw. akademickiej kreski ale jest dobrze już. Szacun!
[#4] Re: macie już Workbencha 2.021?

@ede, post #3

Nic nie brakuje, mam wrażenie że tak miało być. Nawet tu już o tym dziele piszą https://twitter.com/nostalnerd/status/1361112681244225540/photo/1.
[#5] Re: macie już Workbencha 2.021?

@amikoksu, post #4

I do samej Danii się snajper wybrał, żeby malowidło trzasnąć - fiu fiu...
[#6] Re: macie już Workbencha 2.021?

@amikoksu, post #4

@ingenic, @ede, @amikoksu - dzięki, dzięki. pokłony To moje pierwsze graffiti (nie licząc napisu namazanego markerem 10 lat temu), ale chyba dobrze mi poszło. Trochę się spieszyłem, żeby milicjant mnie nie nakrył. hide2 No i żeby nie spóźnić się na pociąg.

Ostatnia aktualizacja: 15.02.2021 15:18:32 przez snajper
[#7] Re: macie już Workbencha 2.021?

@snajper, post #6

Oprócz dobrej muzyki jaką tworzysz także dobrze malujesz i to w pośpiechu. Nie myślałeś żeby połączyć te dwa dary? Kodujesz coś?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem