[#1]
Spersonalizowane pokrowce dla poszczególnych modeli Amigi
Przygotowałem projekt pokrowca dla Amigi CD32. Pokrowiec wykonany jest z miękkiej ekologicznej skóry w kolorze czarnym. Przeszycia oraz spersonalizowany haft wykonałem w kolorze ciemnoczerwonym. Może będą inni zainteresowani takimi pokrowcami. Dodatkowo mogę spersonalizować haft nickiem właściciela (haft pod logo oraz oznaczeniem sprzętu). Docelowo chcę przygotować pokrowce dla większości komputerów Amiga, łącznie z wersjami desktopowymi (A2000/4000 - klawiatura, jednostka). Szyję tylko pokrowce do sprzętów, które posiadam we własnej kolekcji.
Kilka parametrów pokrowców:
- pokrowce w 100% szyte i haftowane są w Polsce,
- pokrowiec zabezpiecza komputer przed kurzem, zabrudzeniem, cieczą a nawet uszkodzeniami mechanicznymi typu otarcia itp.
- łatwo się go czyści i zabezpiecza preparatami do skóry
- pokrowiec zabezpiecza gniazda podłączeniowe komputera, jednocześnie jest na tyle luźny, że można go stosować przy podłączonych gniazdach (zasilanie, FDD itp.)
- można stosować pokrowiec z zainstalowaną kartą TF330
- personalizacja haftu jest na życzenie.
Pokrowce są dostępne na eBay, mają pozytywne komentarze. Do tej pory były oferowane głównie do USA czy Australii. Jeśli byłyby pytania, chętnie na nie odpowiem. Systematycznie będą dodawane nowe modele pokrowców dla Amig.
link do eBay:
link
Ostatnia aktualizacja: 25.05.2021 08:11:09 przez recedent