[#1] OS 3.2 - Tłumaczenie okna "Informacje o ikonie"
Pytanie pewnie najbardziej do Mandiego, po włączeniu polskiej lokalizacji cały system mam po polsku, z wyjątkiem okna "Informacje o ikonie":

Coś mi się nie dograło, czy po prostu ten fragment systemu nie został zlokalizowany?
[#2] Re: OS 3.2 - Tłumaczenie okna "Informacje o ikonie"

@vojo, post #1

Tego akurat nie przetłumaczono... trochę po macoszemu zostały potraktowane lokalizacje - np. cała dokumentacja od helpa jest nieprzetłumaczona.

Katalog HELP:polski zawiera te same pliki co HELP:english.

Ostatnia aktualizacja: 15.06.2021 13:03:24 przez radekcz
[#3] Re: OS 3.2 - Tłumaczenie okna "Informacje o ikonie"

@vojo, post #1

A to nie powinno byc tez "Preferencje - Czcionka", zamiast "Preferencje - Font"? No chyba, ze to jakas nazwa wlasna jest, dla mnie to dziwnie wyglada.
[#4] Re: OS 3.2 - Tłumaczenie okna "Informacje o ikonie"

@vojo, post #1

Mandi mi napisał na mailu ze to też przetłumaczył, no wiec włączam jeszcze raz żeby posnoopić, no i proszę - wystarczyło że napisał że jest przetłumaczone - no i jest :)

Coś musiało się wcześniej przyciąć.
[#5] Re: OS 3.2 - Tłumaczenie okna "Informacje o ikonie"

@vojo, post #4

Kiedy wersja Box GoADF ?
[#6] Re: OS 3.2 - Tłumaczenie okna "Informacje o ikonie"

@vojo, post #4

No tak bo po zmianie locali trzeba zrestartować kompa albo RAWBinfo, bo ten ostatni nie wykrywa zmiany ustawień języka.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem