A wykrywa ci poprawnie układ?
Na filmiku jest pokazane jak zaprogramować. U mnie z tego co pamiętam samo czyściło automatycznie układ przed nagraniem. Na filmie widać też w opcjach menu funkcję "Erase"
Jest też opcja czyszczenia przed programowaniem, również pokazana na filmiku
Ostatnia aktualizacja: 23.06.2021 22:20:17 przez snifferman
Wciskam OK, ale nic się nie dzieje, nic nie kasuje. W oknie Device P.P. jest pusto, jedynie widać, że układ poprawnie wykrywa. Chyba dam sobie spokój z tym programatorem i zamówię inny.
Wracam po dłuższej przerwie. Na forum exxos znalazłem rozwiązanie - problemem jest (z tego co zrozumiałem) niestety Win10. W skrócie wystarczyło w programie odłączyć kabel i w menu wskoczyło "erase" i "program". Jak ktoś jest zainteresowany szczegółami, to można poczytać na wyżej wymienionym forum. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie i udzieloną pomoc. Warto jednak mieć Win7 lub XP. Ja zrezygnowałem jakiś czas temu z Win7 na rzecz Win10, aby mieć wsparcie dla systemu. Niestety jak widać czasem jest "pod górkę".
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.