[#1] animart-serwis?
Czy nadal istnieje ?
[#2] Re: animart-serwis?

@jarecki130, post #1

Chyba tak.

[#3] Re: animart-serwis?

@jarecki130, post #1

Istnieje istnieje.

[#4] Re: animart-serwis?

@Hubez, post #3

A sklep, chciałbym kupić pokrywę na klawiaturę
[#5] Re: animart-serwis?

@arti4-92, post #4

Nie wiem.. Zadzwoń, pogadaj z Panem Robertem

[#6] Re: animart-serwis?

@arti4-92, post #4

Ja mam obudowe na klawiature z Boingballem, ale juz jej nie uzywam. "Zalatwilem" nie nie tylko ja (ma pourywane chyba kabelki, albo cos nie laczy) ale takze klawiature (odlecial jeden klawisz przy upadku). Sama klawiatura jeszcze sie przyda, ale obudowa juz chyba nie (mimo usterki nawet dziala, ale roznie z nia bywa. Jak sobie umiesz naprawic to sprzedam
ja o 20 zl taniej niz mozna kupic.

Tak czy inaczej, amigowa klawiatura ktora mialem w Infinitiv, dzialala jak zwykla pecetowa (i kazda pecetowa moge tam podlaczyc), jednak na kontrolerze tym nie dziala jednoczesne nacisniecie klawiszy kursora.

Tak czy inaczej mam dodatkowy kontroler Giftu :)
[#7] Re: animart-serwis?

@Andrzej Drozd, post #6

Pokrywę na klawiature i obudowe a1200. Chciąłbym ją pomalowac całą na czarno, a na tym namalowac wielkiego boingball-a
[#8] Re: animart-serwis?

@arti4-92, post #7

Hmm

Co do sklepu to nie wiem czy istnieje, ale serwis jest nadal.

Ostatnia modyfikacja: 08.09.07 09:32
[#9] Re: animart-serwis?

@Hubez, post #8

Jedynie trzeba sie w cierpliowosc ubezpieczyc. bo amigami zajmuja sie jakby "po godzinach", ale pelna uczciwosc.

[#10] Re: animart-serwis?

@MrT, post #9

czyli uczciwi
[#11] Re: animart-serwis?

@jarecki130, post #1

Istnieje.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem