[#1]
Zabawa z Picasso96Mode, czyli jak to ugrysc??
Zastanawialem sie czy dac ten temat tu czy do dzialy UAE/Amithlon, jednak doszedlem do wniosku ze problem jest dosyc "sprzetowy" i moze rozwiazanie przyda sie komus z normalna amiga. W kazdym razie jesli moderator uzna ze ten temat tu nie pasuje moze go przeniesc.
Po dlugim czasie powracam do Amithlona :D Skompletowalem sprzet specjalnie dla tego emulatorka. Wszystko chodzi ladnie, gdyby nie ten 60Hz obraz. Wiec wlaze do Picasso96Mode i zaczynam sie bawic ustawieniami (Mam GF2GTS ktory jest przez Amithlona w pelni supportowany). I teraz nie moge znalesc jakiegos zlotego srodka z tymi ustawieniami. Probowalem bawic sie z rozdzielczoscia 1024*768*32. Mimo ze w ustawieniach pokazuje mi ze bede mial jakos ok 80Hz monitor podaje mi ze jest 67Hz. Pozatym, co to jest FrameSize? Najlepiej jak mi sie udalo ustawic obraz to tak, ze bylo wszystko ok, czestotliwosc znosna, ale wyjezdzal on ok 1cm w lewo i nawet jak przesuwalem obraz ustawieniami w monitorze to ten obraz z Amithlona byl jakby uciety. Ktos wie jak sie bawic z tym Picasso96Mode?