[#1] ModExplorer 3.22
Witam wszystkich. Chciałbym Was zapytać czy używacie ModExplorer-a? U mnie o dziwo pod OS 3.9 przestał działać. W trakcie uruchamiania wyświetla się komunikat:

Cannot find MUI object "volume"!
File: creategui.include (current line: 11 - In function: Set)

Wtyczki do Hollywood mam najnowsze, ale próbowałem podmieniać na starsze i niestety bez poprawy. Sprawdziłem również pod MorphOS-em wersję PPC oraz 68k, niestety dalej to samo. Starsza wersja programu, bodajże 3.1 wyświetla jeszcze dziwniejszy komunikat dotyczący jakiegoś pliku XML. Pisałem do autora, ale milczy.

Pozdrawiam.

Ostatnia aktualizacja: 04.09.2021 22:05:22 przez Ponki1986
[#2] Re: ModExplorer 3.22

@Ponki1986, post #1

Gdyby ktoś był zainteresowany, to autor szykuje nową wersję. Na razie trwają beta testy.

Temat uważam za zamknięty.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem