[#31] Re: A2000 i karta graficzna. Pytanie o instalacjê

@PrzemasIII, post #14

Retina Z2 to nie karta dla A4000. Szkoda nerwów. Ja polecam CV64 (nie 3D). Karta znakomicie działa na ZorroIII i wykorzysta wszystkie zasoby A4000.
[#32] Re: A2000 i karta graficzna. Pytanie o instalacjê

@kmilota, post #31

najgorszy w tej karcie jest nie brak obsługi ZIII (chociaż uzywanie kart graf. pod ZII gdy ma się ZIII jest wyrafinowaną formą masochizmu ;) )... najgorsze jest to, ze nie wspiera jej żaden normalny amigowy RTG - CGX i P96
[#33] Re: A2000 i karta graficzna. Pytanie o instalacjê

@wali7, post #32

tak wiem, ale innej karty nie mam :( . Teraz wywiesilem biala flage, mam dosc po 2 dniach walki z ustroistwem . Moze w A2000 nie bedzie takich problemow (ale na razie nie mam) . Dzieki wszystkim za pomoc !

[#34] Re: A2000 i karta graficzna. Pytanie o instalacjê

@PrzemasIII, post #33

hej, to może byś się pozbył tej Retiny? Ja właśnie kompletuję A2000 z OS1.3 (koniecznie!!!, z 3.1 to mam A1200) i osprzętem z epoki. Retina ZII z jej dziwacznościami pasowałaba by mi (o ile chodzi pod OS1.3)... a sam poszukałbyś czegoś normalniejszego (kmilota ma rację - CV64 jest kartą idealną do A4000 - ma chyba najszybszą obsługę ZIII ze wszystkich kart) do Twojego komputera.
Piszę tutaj, bo nie podałeś maila w profilu - proszę o odzew tu, albo na priv. :)
[#35] Re: A2000 i karta graficzna. Pytanie o instalacjê

@wali7, post #34

wyslalem wiadomosc na priv

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem