[#1] ADF na HDD
Witam czy istnieje jakas mozliwosc odpalenia na HDD gry/programy ADF? chodzi mi o te gry co nie maja WHDLOAD? ;)
[#2] Re: ADF na HDD

@VeloN, post #1

Np. Centurion ma installer. Możesz też próbować rozpakowywać ADFy na HDD (np. Voodoo-x'em), ale to rzadko przynosi efekt.

[#3] Re: ADF na HDD

@Kitech, post #2

@Kitech
Rzadko jak rzadko, jeżeli oczywiście gra jest DOSowa, istnieje szansa, że pójdzie bez wspomagaczy jak np: jst czy WHDLoad. Kilkanaście gier mam tak zainstalowanych, trzeba assigny porobić dyskietek, czasem powłączać co nieco w Boot menu, etc.

@VeloN
WHDLoad gorąco polecam. Kiedyś odkryłem, że pliki Disk.1 etc. w WHDLoad to nic innego jak te adf'y, tylko nazwa pliku inna :).

Ostatnia modyfikacja: 21.09.07 14:00
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem